Актьорите Иво Аръков и Димо Алексиев са в главните роли. Компания им прави красивата манекенка Диляна Попова, както и бившата футболна съпруга и звезда от Боливуд Елена Боева, която е бременна от колегата си във филма Цветан Николов.

Вижте снимки >>

В лентата на режисьора Георги Костов ("Пистолет, куфар и три смърдящи варела", "11а") участват още Ники Сотиров, водещият Павел Владимиров, Михаела Павлова от "София - ден и нощ", Красимира Демирева и др.

Историята разказва за тайно мъжко общество, чийто основатели Мистър Д (Димо Алексиев) и А.Б. Старфакър (Георги Костов) преподават техниките на Дон Жуан и учат мъже как да свалят всяка жена, която си пожелаят. Обезверен от опитите си да привлече вниманието на момичето, което желае, Жан (Иво Аръков) става част от това общество и не след дълго се превръща в пример за подражание.

Жените се лепят за него, но той иска само Даян (Елена Боева). Ролята на топ сваляча Мишо, приятел и съветник на Жан, е поверена на телевизионния водещ Павел Владимиров. "Секс академия: мъже“ предлага свеж хумор и комични ситуации.