Те имат три деца, изхранват се от рентиерство и училище за конна езда, което двамата създават преди години. Станаха известни на българските зрители от шоуто "Смени жената".

Никола Миладинов разказа, че е избрал да живее сред природата заради дядо си, който е бил адвокат, но във всеки свободен момент го е водел сред природата.

Свилена, едно от момичетата на шоуто "Невада" и модел в Америка, се влюбва в Никола. Казва, че винаги е имала късмет в живота си, а на въпроса как от Америка избира да се живее сред природата в България, тя каза:

"Писва ти в един момент и когато човек не се чувства на мястото си, според мен, вместо да продължи да упорства, трябва да преразгледа себе си. В един момент в Щатите се улових, че постоянно мисля за България и че просто душата ми си е все още тук."

Допълни пред bTV, че не е минавала катарзис, а просто се е влюбила в Никола и го е последвала. На въпроса в какво се е влюбила отговори, че той е изключително искрен човек, много прям, винаги казва истината с цената на всичко и наистина цената е висока.

"Повечето хора имат проблем да комуникират с човек, който направо може да си каже какво мисли и това много ме впечатли."

На въпроса къде ще учат трите им деца Никола обясни, че Алек учи в най-близкото село до тяхната нова ферма.

Той допълни, че живеят на много чисто и красиво място и много близо до всичките си приятели, само на 25 км и от родния им дом в центъра на София.

Прибират се вкъщи само за рождените си дни.