Вижте топ 10 >>

1. Различни селфита (селфита в огледалото, в асансьора, във фитнеса и т.н.)

Изобилието от селфита разкрива прекомерна нужда от одобрение и признание от страна на другите, също така суета и склонност към нарцисизъм.

2. Секси селфита


Патешките устни и подчертаването на секси тяло... Вашето послание към света е: "Аз съм либерална жена, готова да експериментира." Помислете дали наистина трябва да показвате толкова открито на света, че сте "на борсата", като използвате тялото си за стръв и непременно желаете да се пласирате.

Ако търсите сериозна връзка, едва ли това е начинът.

3. Снимки с партньора

Това е демонстрация на връзката ви и на факта, че я възприемате като нещо стабилно и с дългосрочна перспектива. Това е начин да кажете на света: "Не съм сам/а, аз съм обичан/а, желан/а и го оценявам."

Ако има много такива снимки в профила ви, трябва да се запитате - защо ми е нужно това? Какво искам да кажа на хората с тези снимки? Може би искате да покажете нещо на бившите си или да се конкурирате с приятели, като им показвате, че сте по-щастливи от тях във връзката си.

4. Общи снимки


Ако повечето снимки в профила ви са на партита, с приятели и показват колко забавно си живеете, може да означава вътрешна пустота и самота. Това също означава, че да сте част от група е ласкателство за вас и четка суетата ви.

5. Снимки с деца


Има две възможности - ако споделяте своя детска снимка и я сложите като профилна снимка, означава, че сте уморени от живота на възрастен - всички тези отговорности, които чакат само вас. Зад тях се крие подсъзнателното желание да се върнете в детството и някой да се погрижи за вас. Такава снимка буквално крещи: "Прегърни ме и ме хвани за ръка."

Ако качвате снимки на собствените си деца, те казват: "Майка съм и това е голямо постижение в моя живот."

6. Животни и снимки с животни

Ако сте професионален фотограф и поствате снимки на животни в естествената им среда, това е знак за професионализъм. Ако мъж сложи на профилната си снимка вълк или пък грациозен гепард, иска да покаже, че смел и силен, къкъвто всъщност не е.

Жените по принцип пускат сладки снимки, например очарователни котенца, зайчета, кученца или млади дами с коте в ръце. Такива снимки издават сантименталност и незрялост.

7. Природа

Отново оставяме настрана професионалните фотографи. Ако в профила ви има много пейзажни снимки, това означава удовлетворение от живота. Животът ви е успешен и сега може да се наслаждавате и на природата. От друга страна може и да сте уморени и от ежедневието и да имате нужда от съзерцание и неприкосновенност в прегръдката на природните красоти.

8. Бляскави и модни снимки

Изобилието от такива снимки разкрива необходимост от нарцистично одобрение и емоционални инжекции под формата на лайкове и хвалебствени коментари. Това е причина да помислите за самочувствието си и начини за това как да го подобрите, без да зависите от харесванията във виртуалния свят.

9. Снимки от пътувания


При някои хора това е парадиране със социалния статус. С тях казвате: "Вижте къде съм и къде мога да си позволя да бъда."

Що се отнася за другите. Това е едно доказателство за реалността на пътуването, както и за чувствата и емоциите, които сте преживяли по време на него. Потвърждаване на факта, че сте посетили място, на което вече са били милиони хора, но вие стигате там сега за първи път и това означава много за вас.

10. Снимки на фона на скъпи коли, яхти и лукс


Това е начин да разкажете на света за вашия успех, често въображаем или мечтан, да подчертаете определен социален статус и да заявите: "Животът ми е страхотен!"