Но наскоро тя сподели със своите над 52 000 последователи в социалната мрежа за трудностите, които е преодоляла, за да стане това, което е днес, пишат от iwoman.bg.

Вижте снимки на Мариана >>

Тя се родила преждевременно, но заради медицинска грешка прекарала прекалено много време без кислород, което довело до ужасни последици: частично мозъчно увреждане и церебрална парализа.

"Когато бях малка, никога не разбирах какво всъщност се случва и защо съм различна от другите деца. Подиграваха ми се, че не ходя, както останалите, а също така, че съм в инвалидна количка", споделя Мариана.

До 6-годишна възраст всеки ден животът й бил истинско предизвикателство, придружено от депресия. Всичко се променило, когато момичето било оперирано. Тя започнала да ходи, като през следващите 8 месеца на болка и сълзи тя провела курс на рехалибитация и победила болестта си.

В продължение на години това силно и красиво момиче водило битка за здравето си. Нейното основно оръжие били спортовете и физическата активност. Редовните тренировки й помогнали да придобие не само сила и невероятно тяло, но също така самочувствие. Днес Мариана окуражава своите последователи никога да не се отказват от мечтата си.