Очарователната Габриела Иванова бе избрана за "Най-красивата абитуриентка" на 2015 година. Тогава тя сподели, че, качвайки снимките си, не се е и надявала, че ще стигне до финала, а още по-малко, че ще спечели. През 2015-а Габриела завърши СОУ "Желязко Терпешев", град Любимец, а сега отново се срещнахме с нея, за да ни разкаже какво се е случило след бала.

Ти спечели конкурса "Най-красива абитуриентка" 2015. Трудно ли е да си най-красивата?


Красотата е навсякъде около нас просто спрете, огледайте се и ще я забележите. Винаги съм твърдяла, че красотата започва отвътре навън. Усмихнатите и положителните хора те са истински красивите! Лесно е!

Какво учиш в момента?

Изучавам "публична администрация" в Пловдивския университет "Паисий Хилендарски". Миналото лято работих за кратко на морето като валутен касиер. В момента работя само през уикенда. Като цяло се опитвам да съчетая ученето и работата и мисля, че ми се получава.

Вижте снимки на Габи >>

В коя професия искаш да се развиваш?

Като всеки млад човек, искам реализация в сферата на образованието ми. Вярвам, че с много труд и малко късмет и това ще се случи. За да бъда напълно откровена с вас, ще трябва да ви кажа, че най-голямата ми мечта си остава модата.

Как преминава един твой ден?

Трудно е да се опише. Всеки един мой ден по нищо не прилича на предишния. Програмата ми е доста натоварена лекции, тренировки, срещи с приятели, но най-любимото време от деня ми е това, прекарано с приятеля ми.

Смяташ ли да обличаш балната си рокля отново?

Винаги ми се е искало, но за съжаление досега не ми се е отдал подходящ повод, за да го направя.

Разкажи ни малко за приятеля си?

Казва се Георги и сме заедно от 5 години. Той и моето семейство са опората, и смисълът в живота ми.

Какво би посъветвала бъдещите абитуриентки и участничките в конкурса на Dir.bg?

Мили момичета, когато избирате тоалет и аксесоарите към него, грим и прическа, бъдете умерени в избора си, и не прекалявайте. Бъдете усмихнати през цялата вечер и позволете на щастието да изпълни цялото ви съзнание. Бъдете себе си - винаги е модерно!

Конкурсът на Dir.bg "Най-красива абитуриентка 2017" стартира на 19 май!