Няколко недели тя ще вдъхновява и насърчава всеки желаещ да влезе в отлична форма за лятото.

С настъпването на хубавото време, за втора поредна година в полите на Витоша започна сезона на любимите на столичани тренировки Nike+Training Club с Алиса Белоусова.

Мотивираща гледка към планината, чист въздух, ефективна тренировка – всичко това ви очаква на амфитеатъра пред Sofia Ring Mall и в следващите недели – 28.05. от 16 ч. и 18.06. от 11:00 часа.

Тренировките с професионалния танцьор и хореограф по салса, зумба и модерен балет Алиса са подходящи както за начинаещи, така и за напреднали.

Носете си само екипите и доброто настроение!

Тренировките на открито с Nike и Алиса Белоусова затвърждават мисията на Sofia Ring Mall да организира ексклузивни събития и да предоставя неповторими преживявания за своите клиенти.

Следвайки концепцията за “one-stop-shop” - с едно идване посетителите да задоволят всичките си нужди за пазаруване, с обогатения избор от ресторанти и първокласни магазини, предлагащи огромно разнообразие от модни предложения на топ брандове, молът в полите на Витоша се налага като предпочитана дестинация за добър начин на живот и за перфектно прекарване на свободното време на цялото семейство.