"Сватбата и тържеството бяха в тесен кръг, но бяха пищни и изискани - каза вътрешен човек пред сп. "Пийпъл". - Миранда участваше много в подготовката. Тя има страхотен вкус и знаеше точно какво иска. Тя е във възторг, че се омъжва за Еван".

Вижте снимки на Миранда и Еван >>


На церемонията и приема са присъствали 40 гости, съобщава "Контактмюзик", цитиран от БТА.

Това е втори брак за Миранда Кер. Тя беше омъжена за актьора Орландо Блум от 2010 г. до 2013 г. Двамата имат син, който се казва Флин.

Миранда Кер често говори за връзката си с Еван в интервюта. "Еван е домошар като мен - разказа веднъж тя. - Даваме малки вечери за приятели - той харесва как готвя. И двамата сме доста консервативни, макар и да сме от различна среда. Имаме общи ценности, чувство за лоялност, обичаме семейството и честността. Аз съм по-доверчива. Той е по-предпазлив и внимателен. Това е добър баланс. Говорим с часове за всичко. Той ме изслушва и ме разбира. Той работи много и се гордее, че и аз започнах собствен бизнес. Дава ми много съвети. Той е моята сродна душа".

Миранда Кер и Еван Шпигел са близки от 2014 г. Те се сгодиха през юли 2016 г. Миранда Кер е на 34 години, а милиардерът Еван Шпигел - на 26.



 

I said yes!!! ❤️😍❤️😍❤️

Публикация, споделена от Miranda (@mirandakerr) на