При обиколката на Европа със съпруга си новата първа дама на Франция изглеждаше като обикновена жена на екскурзия. За общата снимка с първите дами на лидери на НАТО Брижит Макрон се появи в къса черна рокля с коланче от Louis Vuitton. На концерта в Античния театър на сицилианската цитадела в Таормина тя облече стилен бял костюм. Проблемът бе, че при пристигането й в открита кола дрехата се бе вдигнала почти до хълбоците и разкри целите й крака.

Вижте как се облякоха първите дами >>

Емине Ердоган отново не се вписваше, появявайки се в твърде строги одежди - с покрита коса, врат и деколте, и с широк жакет, който скриваше дори коленете й.

Както вече ви съобщихме, Десислава Радева облече светла рокля от дантела с флорални мотиви на Невена Николова. Тоалетът бе с дължина до коляното, среднодълъг прозрачен ръкав и затворена яка.

Мелания Тръмп обаче бе най-впечатляваща от всички. След като много дизайнери първоначално отказваха да я обличат, Долче и Габана веднага й подадоха ръка, за да покажат на света творенията си. Така те я облякоха с манто на големи релефни цветя за обяда със съпругите на лидерите на Г-7 в древния Дворец на слоновете. Техни тоалети тя носи и за аудиенцията при папа Франциск, както и при слизането си от самолета в Италия.