Както бе планирано, двойката се ожени на остров Скиатос в компанията на роднини и приятели. Венчавката се състоя в църквата, където е сниман филмът "Мамма мия".

Вижте снимки от сватбата >>

Наталия и Такис отидоха в Гърция няколко дни предварително, за да се насладят на романтични моменти в родината на младоженеца и да се подготвят.

В сватбения ден Наталия публикува няколко снимки от момента, в който я гримират и написа: "Ех, че е хубаво да си булка!"

След това сексоложката поддържаше интереса на феновете си във Фейсбук и ги зарадва с кадри на живо от два романтични танца със съпруга си.

Наталия сподели и разчупването на питката, но късметът беше на страната на Такис и Наталия успя да отчупи едно съвсем малко парче, което означава, че мъжът ще командва вкъщи.

Последното видео показва хвърлянето на букета, като се вижда, че го хваща приятелка, която е застанала на задните редове. След това Наталия отправя послание към всички жени: "Всичко е възможно. Бъдете смела! Животът е красив."

Миналата седмица сексоложката вдигна и моминско парти, на което покани близки приятелки, за да отбележи за втори път края на живота си като свободна жена.

Такис и Наталия се сгодиха навръх рождения ѝ ден на 23 ноември 2016 г. Тогава двамата празнуваха на Малдивите.

За нея това е втори брак. През 2015 г. тя и бившият ѝ съпруг Делчо се разделиха. Той не бе поканен на сватбата с Дретакис, "защото всеки си има собствен живот и не е уместно“.

Вижте "първия танц на любовта":