Мила бе отличена като най-красива абитуриентка от журито - Мария Илиева, Елина Крушева, Иван Юруков и Pavell и Venci' Venc. Тя влезе и в потребителския топ 10.

Тази година Мила завърши СМГ с отличен успех и сподели, че ще запомни годините си в гимназията с много ценни запознанства, много забавление и упорит труд. Вижте снимки на Мила >>

Оттук нататък Мила иска да се занимава с генетика заради любовта си към биологията и кандидатства в университетите на Глазгоу и Абърдийн в Шотландия.

Идеята за участието ѝ в конкурса била на фотографката, която е направила фотосесията ѝ на бала.

"Като цяло се включих на шега. Изобщо не очаквах да спечеля. Бях приятно изненадана", разказа Мила.

Тя е получила много поздравления за победата от свои приятели. Съучениците и учителите ѝ също много я подкрепяли по време на конкурса и сега се гордеят с нея.

Подготовката, естествено, е протекла основно в избирането на рокля.

"Поръчахме роклята от Лондон, от сайта Chi Chi. Беше само 85 паунда", разкри хубавицата - "Исках визията ми да бъде пролетна и затова реших да имам цветя в косата, а гримът го направи леля ми, която е професионален гримьор."

Вижте цялото интервю:



Фамилията на Мила Слепцова идва от дядо ѝ, който е роден в Русия. Тя много обича да снима от малка и когато е била на 4 годинки, си е пожелала от Дядо Коледа истински фотоапарат, а не играчка. Тази година тя е заснела кадрите за годишника на СМГ.

"Въпреки че имам да се занимавам с много документи покрай кандидатстването в чужбина, смятам това лято да се забавлявам и да си почина добре, като искам да отида и на море, и на планина."

Мила спечели новият Moto G с 8-ядрен процесор и 5.0" Full HD дисплей, при който цветовете са живи, а детайлите ясни - характеристики, които бихте очаквали единствено от премиум смартфон. Moto G прави качествени селфита, благодарение на предната LED светкавица и режим за красота. Наградата е осигурена от Lenovo България.