На сватбата им в Пловдив присъствали 250 гости. За свои кумове пък младоженците поканили сестрата на футболиста – Ива, и нейния мъж Валери Боргуджийски, разкриха пред Love style Елена и Валери.

Вижте снимки >>

Сватбеният ден всъщност започнал от родното място на футболиста – град Раковски, където са се венчали църковно. Тъй като Домовчийски е католик, ритуалът се провел в католическата църква.

„Всичко на сватбата ни вървеше по план с едно-единствено изключение -  когато отидохме в църквата, установихме, че сме забравили свещите. Те бяха специална изработка, правени по поръчка и държахме да бъдем с тях, а не да ни дават други. Затова и се върнахме да ги вземем от вкъщи.”

В ресторанта на хотела партито се развихрило с пълна сила. За първия си танц младоженците избрали песента на Westlife – "You Raise Me Up", а изявата на Валери смаяла всички. Оказа се, че за първия сватбен танц е имало сериозни репетиции и булката научила съпруга си на стъпките за една седмица. За музикалната част младото семейство пък поканило Деси Добрева.

Синът им Андрей участвал активно в купона. На 30 юни той ще стане на 1 годинка. Младоженците издадоха, че меденият им месец ще е на Малдивите, но пътешествието ще е през зимата.