Двете дами отново приковаха погледите с интересните си тоалети, срещайки се в Париж. Те посетиха заедно парижка катедрала Нотр Дам. Когато прекрачиха прага на църквата, органът засвири тържествено американския химн. Мелания запали свещ, остави известна сума в кутията за дарения и се подписа в златната книга на храма. Вижте снимки >>

Последвалата разходка с корабче по Сена даде на двете президентски съпруги възможност за уединен разговор. За нея настоявала г-жа Макрон, за да покаже красотата на Париж.

Мелания облече елегантен костюм на "Диор" от рокля и сако в червено, и същия цвят високи обувки. Брижит бе в къса бяла рокля с цип и сини обувки на ток.

За вечерята в шикозния ресторант "Жул Верн" в Айфеловата кула Мелания облече прилепнала рокля в цветовете на френското знаме. Брижит отново заложи на свободно падаща къса рокля, този път със сребристи флорални мотиви.

На парада по случай националния празник на Франция на "Шанз-Елизе" Мелания бе в бяла рокля на Valentino със сини флорални мотиви. Г-жа Макрон избра доста по-семпла визия. Тъмносин костюм, състоящ се от бизнес рокля и сако с попър яка и три джоба с цип.