26-годишната изпълнителка на хита "I Will Never Let You Down" е завързала романс с 33-годишния син на Рони Ууд, съобщава БТА.

Вижте снимки на Рита >>


Двамата от месеци се срещали и заминали със самолет на тайна ваканция. "Рита и Тайрън се срещнаха миналата година, но едва сега връзката им бе изведена на по-високо ниво - заяви близък до тях източник, цитиран от в. "Сън". - Те се наслаждават на времето, което прекарват заедно."

Рита се срещаше с Калвин Харис, Ричард Хилфигър и Дейв Гарднър през годините, но уверява, че Тайрън не е като предишните й приятели, защото не преследва славата. "Рита харесва Тайрън, защото за разлика от предишните ѝ приятели е отдаден на една-единствена жена и не търси бърза слава", допълни източникът.

Русата красавица харесва също Тайрън заради филантропската му дейност. "Той се занимава с много благотворителни инициативи, които Рита намира за привлекателни и подкрепя", поясни източникът.

Певицата в момента подготвя излизането на своя втори студиен албум и иска да купи дом в Ню Йорк, където прекарва все по-голяма част от времето си. "Тя прекарва много време в САЩ и смята, че сега е подходящият момент да купи жилище в Ню Йорк", отбеляза източникът.