Гала: Обичам Стефан повече от себе си

stat 14:44  |  17 юли 2017 / Всички / Звезди / Редактор: Нели Делчева /  
Гала и Стефан Гала и Стефан
Сн.: Официална фейсбук страница

"Гледам на себе си като на обикновен човек", каза Гала в откровено интервю пред Мон Дьо, "и стъпил на земята, и хвърчащ във въздуха, но не нещо специално."
Гала сподели, че ѝ се иска другите да я видят в хубава светлина и има суета в това отношение.

Вижте снимки на Гала и Стефан >>

Тя описа живота си досега така: "Пропуснах много мигове - време за дъщеря ми, която порасна край мен и не видях много безценни моменти, които няма как да върна; време за майка ми и за баща ми, който вече не е сред живите; време за любов."

За себе си Гала разказа още, че е много отговорна и дисциплинирана и не може да подходи небрежно към нещата, а тайната на нейния успех е многото работа: "Заспивам към 23:30-24:00 със сценария, ставам в 5:30 сутрин. Не излизам в делничен ден никъде - не ходя по светски събития, не се срещам с приятелите си."

За нея лично популярността има лоша страна и тя би искала да се изолира от нея. Водещата сподели, че не иска да вижда как хората се побутват, когато я видят. Това е една от причините, поради които още дори не е планирала почивката си.

Предаването е нещо, от което никога не е искала да се откаже, и когато е било свалено от ефир, е бил един изключително тежък за нея момент.

За любовта си със Стефан Гала разказа, че не е била от пръв поглед, а всичко започва с един сгрешен SMS. Стефан е "непримирим, деен, надявам се мой, описа водещата партньора си. - Понякога е романтичен, изненадващо и неочаквано много."

Тя сподели, че всяка сутрин преди ефир Стефан ѝ праща SMS с някакво хубаво послание, защото той е "човек, който чете много и пише много красиво".

"Не мога да кажа, че го обичам повече от детето си, но го обичам повече от себе си",
допълни водещата и сподели, че любовта ѝ със Стефан е различна.

Дъщерята на Гала - Мари, има връзка със сина на една от най-близките ѝ приятелки - Джуджи, Константин. "Тини е момче, което познавам от дете, и тя също, и просто някак си се случи историята им. Изведнъж трябваше да стана майка на пораснало момиче. Трябваше да приема всичко, което се е случило на другите родители с години, за един месец."

За Мари тя каза още, че е човекът, който я е възпитавал най-много, и че "тя е направила в това отношение повече за мен, отколкото аз за нея. Съжалявам за много сутрини, в които не съм се събуждала до нея."

Най-тежкият момент в живота на водещата е смъртта на баща ѝ, който умира внезапно от алергичен шок. "Дълго време не можех да го приема и да го осъзная. Липсва ми, че дъщеря ми не го познава, както аз го познавам", сподели с навлажнени очи Гала.


Новините в снимки

Следваща Предишна
  • Памела Андерсън с ново амплоа: Асистентка на факир (Снимки)
  • Кандис - кралицата на Инстаграм
  • Вижте как Нина Добрев се превърна в баба (видео)
  • Лоренцо Ламас - един ”ренегат” на 60 години
  • 1 г. първа дама: стилът на Мелания Тръмп
  • Кои са най-желаните знаменитости за тройка
  • Журналистка обвини Майкъл Дъглас в сексуален тормоз
  • Принц Уилям почти обръсна главата си

Акценти


1 г. първа дама: стилът на Мелания Тръмп
Преди година президентът Доналд Тръмп встъпи в длъжност, а до него бе и третата му съпруга - Мелания.

Заведения


Ресторант Ботаника

Напълно реновирания ресторант Ботаника, разположен в спокойна и к ...

Rock it

Създаден през 2011 година, рок бар RockIT се превръща в едно от н ...

Зодиак