След отличието си за ролята в „Момичето от Дания“ се очаква да видим шведката отново на голям екран през 2018 г. като Лара Крофт.

Вижте снимки на Алисия като Лара Крофт >>

За ролята на емблематичната героиня Викандер влиза в още по-добра форма, както се вижда и от снимките й от изминалите дни, пишат от Cosmopolitan. В тях внимание привличат коремните плочки на актрисата, които обаче не са дело на Фотошоп.

Оставяйки настрана гените и естествената красота на новата Лара Крофт, за подобно тяло е нужен тренировъчен и хранителен режим, който научаваме от треньора й Магнус Лигдбек. Той е отговорен и за умопомрачителното тяло на Александър Скарсгард в „Тарзан“, който също като Викандер е използвал метода Магнус.

Тренировките включват вдигане на тежести в продължение на 7 месеца преди снимки, последвани от бокс, ММА и катерене три месеца по-късно. През следващите два треньорът свежда тренировката до комбинация между сутрешни 30-минутни HIIT сесии (или High Intensity Interval Training – високоинтензивна интервална тренировка) и 45-минутни следобедни упражнения в залата.