Ето какво още разказа певицата за dir.bg:

Мария, за нас е чест, че се включи в журито на конкурса на dir.bg "Най-красива абитуриентка". Какви качества според теб трябва да притежават българските зрелостници?


Благодаря за поканата да бъда част от журито, за мен беше удоволствие да се уверя за пореден път, че има толкова красиви и стилни дами сред абитуриентите. За мен добрият стил е съчетание от финес, интелигентност, излъчване и мярка.

Вижте снимки на Мария >>

Как оценяваш абитуриентската визия на победителката в конкурса Мила Слепцова

Мила е различна, фина, ярка и с радост разбрах, че е завършила СМГ - гимназията, която аз самата завърших с голямо щастие и гордост.

Имаш впечатляваща биография, участия, излъчвани пред над милиард зрители и успешни дуети със световни звезди като Тони Карейра и Кийт Томпсън. По какви проекти работиш в момента?

Подготвям новия ми сингъл, чиято премиера е в края на юли. Имам още няколко интересни проекта до края на годината, които нямам търпение да представя!

Разкажи ни как ти и колегите ти се подготвяте за мюзикъла "Оркестър без име". Какво мислиш за кастинга на шоуто?

Започват репетициите за мюзикъла и много се вълнувам от първата ми среща с екипа на сцена. Имам честта да участвам в този изключителен по рода си високотехнологичен спектакъл редом до някои от най-големите ни актьори - Станимир Гъмов, Румен Угрински, Стефан Щерев, Николай Урумов и със специалното участие на Георги Мамалев и Катето Евро. Продуцентите ми повериха ролята на Ваня, изпълнена във филма от изключителната Мария Каварджикова. Имам голямото удоволствие да изпея и култовата песен на Маргарита Хранова  (с автори Борис Карадимчев и Александър Петров) “Оставаме”. В ролята на Рени ще бъде прекрасната и талантлива певица Неделяна Христова-Нел. Ще бъде нещо грандиозно и запомнящо се.

Как оценяваш представянето на Кристиан Костов на "Евровизия"?

Кристиан е фантастичен - и вокално, и като присъствие на сцена. Направи много за популярността и положителния имидж на България с най-високото ни класиране в Евровизия до сега. Големите му успехи тепърва предстоят и му желая световна кариера - отива му и е подготвен за нея.

За всички е видно, че винаги си в топ форма. Как поддържаш тялото и кожата си толкова свежи?

За съжаление нямам достатъчно време за спорт, но честите ми сценични изяви ме поддържат в добра физическа форма. Пия и доста вода и избягвам храни с консерванти. Ползвам козметика, специално подбрана и съобразена със спецификата на кожата ми. Но може би най-важното е, че имам добра хигиена на духа.

Напоследък много се говори за това, че в живота ти има тайнствен млад мъж. Какво се крие отвъд слуховете?

В живота ми има много любов, това е най-важно за мен. Любовта е най-големият двигател за живот. Щастлива съм.

Къде могат да те видят феновете ти следващите месеци?


Традиционно през лятото музикалният живот се пренася на морето. Имам много клубни участия по нашето Черноморие, специален гост съм на Happy Energy Tour 2017, предстои ми самостоятелен концерт в летния театър на Варна на 11-и август. Благодарна съм за цялото вниманието и любов, които получавам всеки път на сцената!