Те изглеждат като по-големите им сестри, приятелки или гаджета, сякаш са неподвластни на времето. Нагледен пример за ролята на гените.

Вижте невероятните майки на звездите >>

Моделите Бела и Джиджи Хадид с майка си Йоланда Хадид

Красавиците Бела и Джиджи са известни и търсени по целия свят топ модели. Момичетата вървят по пътя на майка си Йоланда Хадид - бивш холандски модел. Тя и сега изглежда перфектно, въпреки, че вече е на 50.

Майли Сайръс и Тиш Сайръс

Тиш Сайръс може лесно да се сбърка с приятелка или по-голяма сестра на Майли. Това е така, защото на 50 тя изглежда минимум с 20 години по-млада.

Кейт Хъдсън и Голди Хоун

Актрисата е наследила от своята майка, холивудската звезда Голди Хоун, не само таланта, но и красотата. И на 70 години Голди си остава привлекателна.

Бионсе и Тина Ноулс

Никога не можете да си помислите, че тази жена е майка на две големи дъщери. Но това е така. Тина излъчва женственост, магнетизъм, сила и класическа красота. Ноулс вече е на 63 години, но съвсем не мисли да се дава на младите.

Брадли Купър и Глория Кампано


Миниатюрната блондинка, която понякога виждаме на червения килим с Брадли Купър, не е коя да е, а Глория Кампано, майката на холивудския красавец.

Хайди Клум и Ерна Клум

Хайди и майка й Ерна дълго време посещавали заедно уроци по бели денс. Увлечението на Хайди по модата е от майка й, която е стилист.

Джаред Лето и Констанс Лето

Фронтменът на 30 Seconds и носител на “Оскар” Джаред Лето
е на 45, а майка му Констанс - на 64 години. Сякаш са изяли ябълката на младостта...

Ким Кардашиян и Крис Дженър


Крис Дженър – главата на най-известното семейство от телевизиония екран на Америка, е не само бизнес дама, но и майка на 6 деца. Тя не е само силна и успешна, но и много стилна жена.

Нина Добрев и Михаела


Нина Добрев е взела от майка си не само красотата. В интервю звездата от “Дневниците на вампира” споделя, че тя често й давала и професионални съвети.