„Ако в началото бях нещастен и се чудех защо ми се случва, то сега осъзнавам, че това за мен бе брилянтен урок и се радвам се, че стана така. Дори съм благодарен на Александра!", споделя Петканов.

Вижте снимки на Даниел и Александра >>

"От месеци не изпитвам капка гняв или негативизъм към нея. Дори когато се сетя за нашите отношения, е само с хубаво. Единствено лъжата не е нещо, което е ОК. Не ме нарани толкова физическата изневяра, а най-вече заблудата и че това е продължило изключително дълго време, което е най-долното", разкрива още Даниел.

Въпреки това, той ѝ е простил напълно. Дори съжалява малко, че е прекрачил границата със своя пост във фейсбук, но го подтикнало нейното безразличие. И затова не реагирал в края на август, когато приключила връзката им, а чак през септември.

„Казах ѝ, че се разделяме, защото знам всичко, но не съжалявам за хубавите ни моменти. Тя не каза и дума. Аз наистина не съжалявам за тази връзка. Това, което ме подтикна да напиша поста, разстрои и натъжи, беше, че тя по никакъв начин не се опита да комуникираме, да ми обясни или просто да поговорим. Точно това нейно безразличие ме обиди най-много”, смята Петканов.

Лудия репортер все още не е готов за нова връзка, защото доста се е поопарил от предишната, но това не му пречи да излиза с много момичета.

„Няма да крия, че след раздялата с Александра не се втурнах веднага да излизам с други. Трябваше ми време. След това обаче започнах да се виждам всеки ден с различни момичета. Включително и чрез различни сайтове за запознанства и приложения. Сега обаче излизам само с няколко – броят се на пръстите на едната ми ръка. Едно от тях е Виктория Петкова, с която наскоро пуснах своя снимка във фейсбук”, казва още Петканов.