Новото шоу ще бъде в Нетфликс, а Летърман вече заяви намерението си да вземе интервю от севернокорейския ръководител Ким Чен-ун, съобщава БТА.

ТАСС цитира изявленията на Летърман пред изданието "Холивуд рипортър". Телевизионният водещ имал намерение да интервюира и президента на САЩ Доналд Тръмп.

"Бих искал да побеседвам с Ким Чен-ун, тъй като стана известно, че в страната му е създаден миниатюрен ядрен заряд, който може да бъде инсталиран на ракета", отбеляза Летърман. "Освен това, пошегува се водещият, заинтригуван съм и от прическата му!"

"Севернокорейците имат ракети, които могат да стигнат до Чикаго. Какво му пречи Чикаго? Ние дали сме във война с този човек?", продължи комикът, който отново ще възобнови кариерата си догодина след 2-годишна пауза.

За да вземе интервю от Ким Чен-ун Летърман ще разчита на помощта на баскетболната легенда Денис Родман, който е отколешен фен на режима в Пхенян.

Ексцентричният американски спортист посети тази година за пети път КНДР и подари на лидера на страната книгата на Доналд Тръмп "Изкуството на сделката".