Мишо Шамара, Вальо Кита и DJ Dido D ще излязат заедно на сцена за първи път от 20 години насам.

Засега само два града, а именно София и Варна, ще имат възможността да посрещнат на живо пионерите на българския рап. Варненският X Disco Club ще им бъде домакин на 8 септември, петък. А в столицата ще се състоят два поредни концерта – на 13 и 14 септември в Club Terminal 1, откъдето и идва инициативата по събирането на Гумени глави.

Фронтменът на групата – Мишо Шамара, пристига от Щатите специално за повода след около 3-годишно отсъствие от България. За предстоящите дати се подготвят над 90-минутни сетове, включващи култови хитове в оригинални и осъвременени версии от ранните албуми – „Квартал 41“, „Гуми втора употреба“, „За повече пари“, „За още повече пари“, като сред тях: „Ще му разбия главата“, „Извинявай скъпа“, „Даниела“, „Гуантанамера“, „Може да си грозен“, „Три бири“, „Никой никъде“, „Разклати ги добре“, „Лятото е супер“, „Ръцете си вдигнете“, „Трета вежда“ и много други добре познати парчета.

БИЛЕТИ за концертите в София вече се разпространяват в мрежата на Eventim - на цени от 25 лв. на предварителна продажба и 35 лв. на самата дата.