Изпълнителите представиха първата колаборация от инициативата на Absolut #дасечувамеповече и изпълниха нов ремикс на известното си парче “Гот е”. Братя Аргирови изпяха още два от своите хитове - “Замирисва на море” и “Ненужен”. Накрая зарадваха публиката и с акапелно изпълнение.

Вижте снимки >>

Това се случи на официалното парти на фестивала "Нощ/Пловдив 2017", част от глобалната платформа на Absolut “Create A Better Tomorrow Tonight”, която ни напомня, че най-стойностните идеи и проекти често се раждат в добра компания и с качествена напитка вечерта.

Не сцената се качиха още Nordic Soundscapes – Мартин (Martin) и Самуил Кефайов (Sayulke) - български диджеи, част от скандинавската инди и електронна сцена у нас.

Проектът #дасечувамеповече на Absolut ще се развива през следващите месеци и ще представи още изненадващи музикални колаборации между артисти, творящи в различни стилове. Инициативата излиза срещу ненужните предрасъдъци във всекидневието ни, достигайки до съвременните хора чрез музиката. На първото парти от кампанията на една сцена се събраха Иван Шопов, който създава електронна музика, и Теодосий Спасов, който свири на кавал.