Миналия уикенд Венета Райкова води за пръв път предаването "Папараци". Тогава нямаше специален гост, а тя сама застана пред камерите, за да разкаже за депресията, от която е страдала.

Вторият гост на Райкова обаче е Алисия. Закачката тук е, че бившата водеща на "Папараци" Николета Лозанова отдавна е във война с фолк певицата. Първо Алисия имаше връзка и син с Валери Божинов, а плеймейтката - с Ники Михайлов. После Николета отне мъжа на певицата и му роди момиче. След това пък Алисия имаше връзка с Ники Михайлов. И така до безкрай...

Вижте стари снимки от любовния четириъгълник

Преди години Алисия имаше конфликт с Венета и остро я критикуваше в медиите. Тогава водещата разкри тайните около любовния четириъгълник в ефира на "Горещо". Сега обаче двете имат общ интерес. Да реабилитират кариерите си и да излязат от сянката на Николета Лозанова.
 
Алисия има лоши спомени и от "Папараци". Там Николета показа как Валери Божинов-младши се вози на предната седалка на джипа на майка си без колан. Синът на Алисия бе показан на първия си учебен ден с коментар, че не е с нови обувки. Попфолк звездата бе възмутена от материала.