Тя е под ръководството на актриса, продуцентка и бизнесдама, която се гордее, че е жител на Голямата ябълка, предаде Асошиейтед прес.

Става въпрос за Сара Джесика Паркър. Всеки участник ще получи чифт обувки от колекцията й в известния магазин "Блумингдейлс", като е предвидено и посещение в кафенето "Форти керътс" за консумация на замразен йогурт, преди да се присъства на представление на балет.

Записванията за събитието със Сара Джесика Паркър на 6 октомври започват утре сутринта, като се резервират 4 места, всяко от тях за по 400 долара. Събраните приходи са предназначени за Нюйоркския балет. Сара Джесика Паркър е сред членовете на неговия борд на директорите.

Тя заяви, че искала да е сигурна, че обиколката под нейното ръководство ще говори за многоцветната идентичност на Ню Йорк. "Можеше да се посети Музеят за модерно изкуство или музеят Уитни, да се прекоси Китайският квартал или да се мине по улиците в Ийст вилидж", поясни Паркър. Тя обаче предпочела магазина "Блумингдейлс", където се надява да помогне на участниците да изберат подходящи за тях обувки. "Балетът е сред големите културни събития, на които човек може да присъства в Ню Йорк, независимо дали живее тук или е турист", отбеляза Паркър.