Първата дама на Франция се слави с изключително къси поли, които подчертават тънките й крака, елегантни костюми, тесни дънки, комбинирани с блейзъри и деликатни рокли с изключително фини нюанси.

Вижте стила на Брижит >>

В гардероба си, първата дама има марки като Louis Vuitton, Balmain, Courrèges и Dior. Наскоро тя започна да носи и дизайнери за ценители, сред които Alexandre Vauthier, Stefanie Renoma, Pallas и др.

Но кой подбира тези елегантни и донякъде рискови визии за Брижит?

Говори се, че фриланс стилистът Матю Бартела Колан е човекът, който облича Макрон, пишат от elle.bg. Но това е почти невъзможно да се потвърди - говорителят на първата дама отрича да познава това име, а дизайнерите заявяват, че никога не са го виждали. В инстаграм профила си Бартела публикува снимки на къщата си в Бургундия и по никакъв начин не посочва за кого работи.

Гардеробът на Брижит е дело на истински експерт, това не подлежи на съмнение.

През септември, по време на посещение в Гърция, Макрон носи пръстен под формата на гръцка монета. Бижуто е направено от стартиращия дизайнер Марк Оклер, а изборът е на Матю Бартела.

Това издаде самият Оклер: "Г-жа Макрон олицетворява жената от 21-ви век, особено поради интелекта си. Това е новото поколение. Това е Матю. Неговата услуга е свързана със съвършенство и експертна работа. Това е много по-интересно, отколкото да имаш марка. Той е ключът към всичко."