Това е второто посещение на канадския министър-председател във Вашингтон от встъпването в длъжност на президента Доналд Тръмп през януари.

Вижте снимки >>

Мелания Тръмп посрещна топло Джъстин Трюдо и съпругата му Софи-Грегоар. Този път Мелания бе избрала сив костюм на едро райе Ralph Lauren с вталено сако и широк панталон, който изцяло закриваше обувките ѝ. Тя носеше и чисто бяла риза и черна вратовръзка, която падаше свободно, без да е завързана.

Отдавна не бяхме виждали г-жа Тръмп с официален костюм. Напоследък тя винаги избираше по-женствен изглед и роклите ѝ винаги са обект на коментари за добрия ѝ вкус. Този път обаче Мелания изненада с този строг стил.

Софи Греогоар бе избрала много елегантна визия със затворена тъмносиня рокля с яка на риза и с дължина над коляното, която в средата по дължина бе разделена от бяла триъгълна платка, която напомня на отварянето на крилата на калинка. Интересното бе, че Софи също носеше връзки, които се спускаха свободно от яката надолу. Госпожа Трюдо бе с елегантни двуцветни обувки на висок ток. Ансамбълът бе завършен с чанта тип куфарче в тъмносиньо, бледорозово и бяло, а отстрани се виждаха и по-контрастни райета.

Прическите на двете дами са със златист цвят, но този път Мелания бе оставила косата по-отпусната от обикновено, без обичайните за нея букли. А Софи бе с прибрана в горната част прическа, а надолу се спускаше свободно на раменете.

Доналд Тръмп не изневери на стила си и избра едноцветна червена вратовръзка за тъмния си костюм, докато Джъстин Трюдо отново провокира с цветни чорапи, като този път обаче бе заложил на ромбоидна шарка в тон с костюма и обувките му.