Анна-Мария Чернева ще трябва да доказва, че е не само красива, но и умна и няма да ѝ е лесно, тъй като срещу нея ще се изправят още 12 мотивирани момичета. 24-годишната хубавица се интересува от астрономия, но не обича спорта.

Вижте снимките на Анна-Мария >>

Хубавиците, които са между 18 и 30 години ще трябва да покажат присъствие и естествена красота. Организаторите искат да наблегнат на природните дадености на момичетата и точно поради тази причина повече от половината участнички са без корекции на бюста.

Редом до Чернева в състезанието ала „огледалце, огледалце на стената, коя е най-красива в България“, ще се включат поетеса и собственичка на стрелбище. Една от изкусителките пък поправя пистови мотори, а друга ще се бори с периодичните си паник атаки на подиума.

След представянето си претендентките за титлата ще организират лични кампании, които ще се представят в телевизионни предавания. Гласуването за актуалната „Мис Плеймейт“ ще става онлайн на сайта playboy.bg до 29 ноември, а победителката ще бъде окичена с почетната лента през декември.

Ана-Мария не е първата звезда от „София – ден и нощ“, която си пробва късмета в конкурса. Бояна Генова, която се подвизава в сериала като Стефания, е участничка от предишно издание на „Мис Плеймейт“. Тя е известна и като Малкото коте на Валери Божинов, което разпространи личен чат с футболиста и даде старт на култови шеги по негов адрес, припомня "Монитор".