Холи Макгиливрей от Денбишър е размер 3XL. Първоначално тя смятала, че идеята за подобен хотел е "обидна", но посещението й там променило мнението й.

Вижте снимки >>

Столовете в хотела са широки 1 метър, вратите са разширени и всички легла са подсилени с 5-сантиметрови стоманени пръти. Комплексът разполага с 8-километрова плажна ивица за уединение.

Холи отпътувала към екзотичната дестинация с осем други британци с наднормено тегло, като част от телевизионно шоу.

"Видях обява във вестника за телевизионно шоу, което търси хора, тежащи над 120 килограма от Великобритания. Те търсеха хора, които са нещастни заради външния си вид, чупят шезлонгите, не се побират в самолетните седалки и не биха отишли на почивка, заради размерите си", каза тя.

На острова участниците прекараха 9 дни. Идеята за необичайното място е на собственика Джеймс Кинг. Той е проектирал дизайна, като "безопасно пристанище" за туристи с наднормено тегло. Посетителите могат да се наслаждават на плажа и да се чувстват удобно.

Групите, отпътуващи към острова, са до 28 души, така че гостите да се отпуснат и да се насладят на ваканция, без някои да ги съди или притеснява.

"Предпочитам да бъда пълна, отколкото да съм лош човек. Предпочитам да имам двойна брадичка, отколкото да съм двулична", каза Холи.

Тя добави, че всеки преяжда по една или друга причина и ако е толкова лесно да се отслабне, на света няма да има хора с наднормено тегло.