Красивото лице на Криста Чернева, дъщерята на звездата от "Вчера" София Кузева и шефа на Българския културен център в Берлин Панчо Чернев, украси страница в ноемврийския брой на Vogue-Германия.

С изящните черти на 18-годишното момиче е илюстриран материал в бюти секцията на модната библия, а темата е поддръжка на кожата с иновативна козметична процедура, съобщават от „Монитор“.

Вижте снимки на Криста и семейството >>

„Това е кадър от стара фотосесия, който явно е предлаган в различни списания от агенцията й. Но, както казва детето, „Друго си е да си във Vogue”. Тя е много щастлива, ние също“, споделя София Кузева пред вестника.

Криста е родена в Берлин, където родителите й живеят вече близо 30 години. Семейството се мести в апогея на актьорската си кариера в България – Панчо е обещаващ кадър на Младежкия театър, а София е на пиадестал в киното с ролята на Дана от култовия филм „Вчера“.

През 2012-та тя се върна у нас, за да си партнира отново с Георги Стайков в сериала на bTV „Къде е Маги“, като по време на снимачния период държеше под око домашните на Криста в скайп.

Днес младата дама е студентка по бизнес психология и е срeд най-търсените лица на агенция Iconic.