Новото издание на Брадъра - "Most Wanted" стартира тази вечер, а Ловеца на бежанци - Динко Вълев реши да се прости с феновете си с прочувствено видео, в което обявява, че се надява да гласуват за него.

Вижте снимки >>

Той смени и корицата си в социалната мрежа.



В профила на плеймейтката, която зае мястото на фолк певицата Мария в сърцето на Християн Гущеров, Светлана Василева, също се появи статус, който гласи: "Приятели, днес Светлана поема към поредното си предизвикателство! Тази вечер за втори път тя ще прекрачи прага на най-известната къща в България. Нашето момиче ще озари с усмивка и чар "Big Brother MOST WANTED". След като във "ВИП Брадър 2015" достигна полуфинал, нека този път ѝ пожелаем да изкачи с лекота и финес още едно стъпало и да я видим борбена и смела на финала!"

Третият участник, който недвусмислено заяви, че влиза в къщата, е миналогодишният победител във VIP Brother Джино Бианкалана, забеляза "Блиц". В социалната мрежа се появи статус, който призова към подкрепа за Джино, а и корицата му бе сменена, аналогично с тази на Динко Вълев.