Дори да не сте запалени по разчитането на формата на черепа, на носа и размера на стъпалото, сме сигурни, че ще ви е любопитно да прочетете как пръстите на ръцете подсказват за какъв човек сте.

Тънките пръсти са на хора, които обичат красотата и изкуството.Те много умело контролират своите емоции. Винаги премислят решенията си преди да ги вземат. Тези хора са отзивчиви и са способни да помогнат, но и са много подозрителни.

Дългите пръсти са присъщи за импулсивните и нетърпеливи хора.Те могат да бъдат много жестоки, когато засегнат интересите им. Някои от тях обичат да си похапват, пият и да се забавляват.

Дебелите пръсти се отнасят за хора материалисти и обичащи много удоволствията. На такива хора може много да се разчита.

Гъвкави пръсти притежават хора, които са егоисти, коварни са и подозрителни.

Голямото пространство между палеца и показалеца говори за независимост, щедрост и сдържаност. Разстоянието между показалеца и средния пръст предпочита своето мнение без да взима под внимание мнението на другите. Разстоянието между средния и безименния пръст говори за хармоничен баланс между социалните и собствени потребности. Разстоянието между безименния и малкия пръст показва, че този човек е откровен, искрен, и е безразличен към това, което хората говорят.

Когато човек има голямо пространство между всички пръсти това е знак, че той е голям бохем и прави и действа като нарушава всички правила и традиции.

Ако предната фаланга е по-голяма човек има високи инстинкти. Средната фаланга е по-голяма от другите- на този човек му върви в бизнеса. Долната фаланга, ако е по-дълга - човек живее ден за ден.

Прочетете повече тук >>