Червеният килим на наградите беше превърнат в море от черни тоалети в знак на солидарността на звездите с жертвите на сексуален тормоз. Протестът предизвика хаос сред дизайнерите, които трябваше да работят двойно повече, за да са сигурни, че клиентите им ще се откроят. Но, съдейки по невероятните тоалети тази година, доста стилисти успяха да облекат знаменитостите безупречно, пише "Дейли мирър", цитиран от БТА.

Вижте снимки >>

Актрисата Марго Роби блестеше в черна дълга рокля, обшита със сребристи пайети, образуващи флорални елементи.

Кендал Дженър, която е топмодел и телевизионна знаменитост, се появи с черна рокля с ефектен шлейф. Гримът на звездата беше дискретен, а косата й пусната.
Главната актриса от филмовата поредица "Петдесет нюанса" Дакота Джонсън изглеждаше шик без много усилия в кадифена рокля "Гучи", която имаше блестяща тока и шлейф с пайети.

Звездата от "Короната" Клеър Фой носеше унисекс костюм в черно на дизайнерката Стела Маккартни. За контраст тя беше заложила на ярко червено червило.
Алисия Викандер, която е на 29 години, беше една от малкото знаменитости, избрали рокля с висока яка. Тоалетът й излъчваше елегантност благодарение на дантела, стигаща до земята.

Супермоделът Хайди Клум също влезе в списъка на най-добре облечените с дълга черна рокля с пера и без презрамки.

Сред мъжете се открои актьорът от сериала "Това сме ние" Джъстин Хартли, който беше придружен от съпругата си. Той беше с елегантен костюм и папийонка.