Феновете може все още да са развълнувани и да коментират "Междузвездни войни: Последните джедаи", но нека не забравяме, че продукцията за приключенията на Хан Соло ще се появи в кината само след четири месеца, припомня "Индипендънт", цитиран от БТА.

Тя все още няма трейлър или публикувани официални фотографии. Освен това Рон Хауърд замени на режисьорския пост изненадващо оттеглилите се Фил Лорд и Кристофър Милър.

Някои от почитателите са разтревожени за филма. С надеждата да намалят тези притеснения, "Лукасфилм" най-накрая разпространиха официално резюме на продукцията.

За съжаление, от студиото са решили да не издадат нищо допълнително.
"Качете се на "Хилядолетния сокол" и се отправете към една далечна галактика в "Соло: История от Междузвездни войни", изцяло ново приключение с най-обичаните разбойници в галактиката - гласи текстът. - По време на поредица смели приключения дълбоко в мрачния и опасен криминален подземен свят Хан Соло среща своя извънредно голям бъдещ втори пилот Чубака и се натъква на прочутия комарджия Ландо Калризиан в пътуване, което ще определи курса на един от най-необещаващите герои от сагата "Междузвездни войни".

Актьорът Доналд Глоувър, който ще влезе в ролята на Ландо, каза, че почти нищо не се е променило в продукцията, след смяната на режисьора.

Филмът "Соло: История от Междузвездни войни" ще излезе в кината на 25 май.