Докато Ламбо празнуваше 75-ия си рожден ден в Народния театър, синът му Влади се ожени за дългогодишната си приятелка Виктория на 9167 км от тук.

Вижте снимки >>

"Сватбата премина кротко", отбеляза тя и сподели, че сватбата нямала нищо общо с нашите, български сватби.

Тя отново каза, че булката Виктория, която е прокурорска дъщеря, е избрала датата 9 декември. Но въпреки статуса на семейството, сватбата не е била разточителна. "Парите нямат значение", добави Кривошиева.

Стефан Данаилов и Владимир са изчислили часовата разлика и са успели да се чуят малко преди двете събития. Самата тя пък не се бъркала в техните мъжки разговори.

"Бабата на Виктория ходеше със сина ми до олтара. Какво мога да кажа на Владимир, след като толкова много съм изживяла. Казах му само едно нещо - да се имат. Беше трудно да го кажа на английски, но ме разбраха", сподели още актрисата пред Bulgaria ON AIR.

Кривошиева отбеляза, че Владимир и Виктория са заедно от 9 години и за него сватбата не е нещо различно. Виктория пък вече е посетила България през 2012 г. и дори е живяла у нас около 6 месеца.

Ирен Кривошиева подчерта, че САЩ и България са две различни вселени с различен начин на мислене и взаимоотношения. Там никой на никого не казва какво да прави и не се интересува какво прави, посочи тя.
ИЗБРАНО