Изборът на Тамара за носителка на титлата "Мис България" 2017 г. породи сериозна полемика в обществото, а социалните мрежи се занимаваха надълго и нашироко с чертите на лицето ѝ и по-конкретно с носа.

Вижте последната снимка на Тамара и още кадри >>

Жени Калканджиева дори препоръча на Георгиева да се подложи на корекция.

Самата Тамара нееднократно е казвала, че всичко по нея е абсолютно естествено и тя не планира да се подлага на операции за разкрасяване.

Във връзка с публикации, появили се в жълтите медии, че Георгиева е коригирала носа си, тя реагира и заплаши медиите със съд.

"Знаете че от деня на избора ми за Мис България до днешна дата,аз нямам направени никакви операции,(да не говорим за интервенции в областта на лицето), както твърдят някои медии", обърна се Тамара към приятели и фенове в социалната мрежа.

"Явяването ми в един конкурс за красота, вместо да породи красиви и позитивни емоции, той се превърна в една грозна сцена на лъжи и манипулации за мен", възмути се Георгиева.

"И за да защитя името, достойнството и авторитета си пред всички вас, аз няма да мълча. Ще сезирам компетентите органи в страната за всички неверни твърдения написани срещу мен",
пише Тамара в профила си във Фейсбук.