Красивата дъщеря на майстора готвач и жури в Masterchef - Андер Токев, Елиза, разказа пред bTV, че в момента изцяло се е настроила за работата си - да се дипломира в специалността "Актьорско майсторство" в НБУ.

Вижте снимки на Елиза >>


Елиза е родена в Германия, но предпочита да живее у нас. Смятам, че България е по-голямо предизвикателство за мен. Бях 6 месеца в Германия. Това, която ми харесва повече е, че там имаш възможността честно да вървиш напред. Тук ми се иска да променя някои неща, доколкото мога, и това ме задържа", сподели красавицата.

Освен че желае страстно да стане актриса, Елиза развива и бизнес баща си. Тя е направила изцяло дизайна и концепцията на заведение, което поддържа семейството на известния готвач. Андре Токев сподели, че дъщеря му е най-големият му критик и че благодарение на бизнес идеята, която са развили заедно са успели да развият отношенията си като приятели.

Младото момиче е наследило от баща си отговорност и интерес към кулинарията и винаги го провокира да ѝ разказва защо е създал дадено ястие. Тя самата също готви доста добре, но за това се нуждае от спокойствие.

Обича да гледа едновременно в няколко посоки, а като 19-годишна е работила като учител по немски на деца, които са били почти нейни връстници.

Елиза използва свободното си време и за пътешествия, като току-що се е завърнала от Германия, където са празнували 70-ия рожден ден на баба ѝ, а преди това е била на 6-месечна студентска бригада в САЩ. Там е работила в аквапарк, а после в мексиканско заведение, а освен това е била и русалка. Това
преживяване я е накарало да преглътне гордостта си.

През този период тя е била далеч от всякакви културни мероприятия и затова в момента се чувства готова и концентрирана за работата си като актриса.

Елиза има и по-голяма сестра, която се казва Ренате, но тя се развива в съвсем друго амплоа. Завършила е "Информационни технологии", но се занимава с разработване на иновативни методи за големи фирми, които работят в областта на изкуствения интелект.