Гордата майка разкри името и публикува за първи път снимка на новороденото, което стиска палеца й. Публикацията събра 11,9 милиона харесвания за 11 часа.

Вижте снимки на Кайли >>

Сторми се роди на 1 февруари с тегло 3,86 килограма. 20-годишната Дженър е най-малката от сестрите от риалити семейството Кардашиян-Дженър.

В публикация в социалните медии тя написа, че бременността й е била "най-красивото" и "променящо живота преживяване" и че ще й "липсва".

 

stormi webster 👼🏽

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on



Партньорът й - рапърът Травис Скот, й изпратил 443 бели рози след раждането на тяхната дъщеря. Това съобщи отново чрез снимка в социалните мрежи риалити звездата.

С появата си Сторми стана второто от общо трите чакани бебета в семейството на Кардашиян, след като по-голямата полусестра на Кайли, Ким Кардашиян и съпругът й, рапърът Кание Уест, станаха родители за трети път през януари. Дъщеря им, кръстена Чикаго, беше износена от сурогатна майка. През декември другата полусестра на Кайли Дженър, Клои Кардашиян потвърди, че е бременна в шестия месец от приятеля си, баскетболиста Тристан Томпсън.

Кайли има още един повод да бъде щастлива. През седмицата тя беше обявена за най-богатата сестра от семейството. Козметичната й марка "Кайли козметикс" е оценена на зашеметяващите 386 милиона щатски долара.