Том Форд представи първата си колекция мъжко бельо в Ню Йорк

stat 13:12  |  7 февруари 2018 / Всички / Мода / Редактор: Адриана Пейчева /  
Tom Ford Tom Ford
Сн.: БТА

Том Форд представи първата си колекция мъжко бельо на Нюйоркската седмица на модата, в която преобладават металически цветове и животински щампи.
За дизайнер като Том Форд съществуват много малко непрекрачени граници в модата, каквато беше създаването на мъжко бельо.

Вижте снимки >>

"Не исках просто да произвеждам купища бельо с моето име върху него. Исках да направя нещо готино, което не съществува, и се зачудих защо да не може мъжете да носят сребристо бельо?", каза той след ревюто си снощи, което завърши с дефиле на полуголи модели, облечени в произведени в Италия боксерки.

"Всичко много напомня на стила на Уорхол", добави дизайнерът, цитиран от БТА.

Форд каза, че обикновено ходи без бельо през деня и не бил носил такова от години, докато не се родил вече 5-годишният му син и бавачката не станала неразделна част от живота им.

"Бельото е още един допълнителен слой дрехи и аз искам да бъде меко. Малките деца се будят посред нощ и трябва да изтичаш до стаята им. Помага, ако си облечен", каза Том Форд с усмивка.

Той добави, че е избрал металическите цветове и щампи на зебра, за да си подхождат с колекцията якета в ярки цветове. Колкото до боксерките в седем телесни цвята, Форд обясни:

"Помислих си колко ще е яко, ако мъжете могат да си ги избират така, че да пасват на цвета на кожата им. Събличаш дрехите си и изглеждаш гол".

Дизайнерът допълни, че е отказвал да работи върху колекции с бельо години наред, защото не е искал да губи контрола върху качеството на продукцията си, но "това е една от последните продуктови категории, които нямам и не съм правил".

Колекцията ще бъде на пазара през юни. Тоалетите от дефилето на Том Форд включваха вечерни мъжки якета с брокат в металически цветове и животински принтове, както и тесни панталони, пухкави палта и яркорозово поло, подаващо се под кафява връхна дреха.Новините в снимки

Следваща Предишна
  • Яна Маринова: На 16 приятелят ми ме простреля
  • ”Три билборда извън града” с най-много награди БАФТА
  • Катрин с холивудски блясък на наградите БАФТА
  • Освободи се от болните и неприятни хемороиди завинаги
  • Най-големите провали на семейни снимки
  • Красавиците на СССР през 1989 година
  • Какво се крие зад обложките на известни албуми
  • Най-великите филмови персонажи на всички времена

Акценти


Красавиците на СССР през 1989 година
Идеалът за красота е подвластен на определени тенденции.

Заведения


The Secret Garden Bar & Dinner

Потопете сетивата си в едно уникално кулинарно преживяване от нов ...

La Cubanita

La Cubanita бар&динър е модерно заведение с Кубински акцент. Подч ...

Зодиак