Сред 80-те гости на сватбата бяха Дженифър Анистън, Джейк Джиленхол, Дженифър Лорънс, Лари Дейвид, Джъд Апатоу. Те са били поканени с текстово съобщение в неделя, само два дена преди церемонията, съобщава БТА.

Вижте снимки от сватбата >>

Актрисата сподели снимки от сватбения си ден в Инстаграм. Тя се пошегува, че не е бременна, но благодари за интереса. Ейми Шумър призова желаещите да направят дарения за по-безопасно използване на огнестрелните оържия в контекста на поредната стрелба в училище във Флорида.

Крис Фишър е шеф-готвач. За връзката му с Ейми Шумър се заговори през ноември миналата година, когато бяха видени да вечерят в Ню Йорк. Комичката обяви официално, че има връзка с него чак тази неделя, като сподели снимка как се прегръщат на партито за 60-годишнината на Елън де Дженерис.

Преди да се запознае с Фишър, Ейми Шумър имаше връзка около година и половина с дизайнера на мебели Бен Ханиш. Те се разделиха през май 2017 г.

Ейми Шумър е единствената жена в топ 10 на класацията на сп. "Форбс" за най-високоплатени комици за миналата година. Тя заема петото място с приходи от 37,5 милиона долара.