Три песни от първия едноименен албум на бандата звучат в няколко кратки филмчета, в който актьорът показва красотата на Сидни и безгрижния живот там, пишат от "Монитор".

"Това лято нашият барабанист Васил Вутев беше в Щатите, където имаше съвместни участия с Георги Линев (бел.ред. Българинът живее и твори зад Океана, а музиката му звучи в хитовия сериал „Игра на тронове“) и групата му Kan Wakan. Вокалист на тази банда е Сайго, който пък пее и в две песни на Dayo. Именно той запозна Васил с човека, който в последствие стана музикален директор на влога на Уил Смит. Харесал е музиката ни и се свърза с нас, за да оформим нещата документално и да може да я ползват“, разказва историята на успеха на Dayo Александър Захариев–DJ Rawland.

Освен него в бандата влизат още Васил Вутев-Soulization, Евден Димитров, Божидар Василев-TromBobby и Димитър Горчаков.

Първият епизод от влога на Уил Смит, в който звучи българската група излезе на 7 февруари и вече има над 1 милион гледания, а вторият беше пуснат тази събота. Това носи и осезателни успехи на родните музиканти, които могат да се похвалят с увеличени продажби и слушания на дебютния им албум.

В момента Dayo работят по втора тава и втори официален клип. Предстои им концерт с емблематичния фънк музикант Amp Fidller на 10 март в клуб City Stage. Много преди да разберат, че ще делят сцена с него, Dayo включват части от негово интервю в песента си „Snippet“ и с нетърпение очакват личната си среща с него.