Повече от 500 души, разпределени в 4 зали, първи преживяха историята на „Привличане“. След финала на всяка прожекция актьорският екип на филма и 
режисьорът Мартин Макариев минаха да благодарят и да се поклонят в залите.

Вижте снимки >>

"Искахме да покажем, че и български филм може да има страхотна картина, звук и фокус върху сюжета без да вървим в различни посоки. Това е първият български филм с толкова силен саундтрак", каза една от звездите на филма и копродуцент Яна Маринова и допълни: "Привличане" е филм за всички - за тийнейджърите, които смятат, че са тръгнали по своя път, но често се отклоняват, за възрастните, които смятат, че са изпуснали своя шанс за реализация, за менторите, които се появяват, когато има нужда от тях. Защото на каквато и възраст да си, винаги има какво още да научиш, ако следваш ритъма на сърцето си.“

Лъскавото събитие започна още в 18 часа с концерт на групите „Торнадо“ и Jeremy?, както и изява на работещия в Копенхаген композитор и продуцент Stani. 

Многобройната публика аплодира не само тях, но и целия актьорски състав, който се качи на сцената, за да получи заслужени овации.

Яна Маринова, Александър Сано, Башар Рахал, Луиза Григорова-Макариев, Койна Русева, Радина Боршош, Владо Пенев и новоизгряващите млади таланти Живко Симеонов, Живко Сираков, Клои Рахал, Нина Керанова, Анастасия Левордашка, Михаил Недялков, Спартак Тодоров и Васил Илиев минаха по червения килим и се снимаха със свои приятели, почитатели и колеги.

След финала на прожекциите всички гости и артисти се събраха на коктейл в бар „Сохо“, където се насладиха на изискани напитки и храни. Специално да поздравят своите колеги бяха дошли Наум Шопов – младши, режисьорите Ники Илиев и Илиян Джевелеков, Мартина Вачкова, Лазар Кисьов, Бобо, хореографът на филма Атанас Месечков и много други родни звезди.