Аштън Къчър разкри, че е преминал през доста труден период на възстановяване. Той сподели, че е бил толкова разтърсен от тази раздялата, че спрял храната за цяла седмица и избягал от цивилизацията в планината.

Вижте снимки на Деми и Аштън >>

“Веднага след развода отидох за седмица в гората. Оставих всички притурки и мобилен телефон у дома. Имах само бележник, химикалка, вода и чай”, казва днес Аштън Къчър, цитиран от MissBloom.

Започнах да халюцинирам на втория ден, което беше фантастично. Разполагах с енергията си и тренирах Тай Чи. През цялото време описвах всяка връзка, която ме е накарала да се чувствам зле, а след това пишех писма до бившите ми половинки, които са ме наранили. Действително писах писма на всеки човек и на седмия ден събрах писмата и ги изпратих до адресатите им. Беше като упражнение от “Клуб на анонимните алкохолици”. Чувствах се чудесно, разчистих душата си и махнах злобата, която таях в себе си”, споделя актьорът.

Аштън и Деми се ожениха през 2005 г. и се разделиха през 2011 г.

“Винаги ще се сещам с добро за времето, прекарано с Деми. Браковете са едно от най-сложните неща на този свят и за съжалние понякога се провалят”, разкрива още актьорът. В момента Къчър е женен за своята колежка Мила Кунис и двамата вече имат две дечица.