Плеймейтката се премести в Кипър при приятеля си – вратаря на "Омония" Ники Михайлов, след Нова година. Оттогава насам български и кипърски медии наддават за вниманието на Лозанова към техни предавания.

Вижте екзотичните снимки на Николета >>

"Тя придоби изключителна популярност извън границите на България. Работил съм с много звезди и ето, че сръбската певица Индира Радич изрично помоли Николета да се снима в неин клип. Хората навън я разпознават и харесват. Преговорите за кипърското предаване вървят към края си и аз съм почти сигурен, че тя ще предпочете да работи там. Не знам точната стойност на хонорара, който й предлагат, но познавайки я – няма да е никак малък", обясни пред "Монитор" пиарът Наско Лазаров.

В рамките на шоуто Лозанова ще обиколи няколко екзотични страни, като ще има възможността да отсяда в най-скъпите хотели там. Ни Ло е започнала да изучава английски.

"Предаването ще се излъчва по цял свят, така че английският наистина е универсален. Николета се подготвя на пълни обороти“, каза още Лазаров.

Искрата между Николета и Михайлов пламна отново преди година и двамата заминаха на екскурзия до Малдивите. Преди това двамата имаха връзка в зората на нейния успех като модел на Playboy. После Николета се събра с Валери Божинов, чиято бивша муза Алисия отиде при Ники Михайлов.