Пресен пример е актрисата Франсис Макдорманд, която приер оскара си за в категорията "Най-добра женска роля" без никакъв грим.

Вижте снимки >>

Опра Уинфри: Повече време за себе си!

"Когато Опра Уинфри говори, светът слуша!" Когато кралицата на ток шоуто бе почетена за цялостна дейност на наградите "Златен глобус", тя изнесе най-въздействащата реч на вечерта. Тя бе посветена на правата на жените. Откъде черпи нови сили Опра? "Всеки ден по два пъти се подлагам на ужасен стрес. 20 минути време за себе си наистина могат да направят чудеса! Тайната за красота на Опра Уинфри" Медитация, продължителен душ и чаша бял чай."

Мишел Обама: Движение!


Бившата първа дама на САЩ - Мишел Обама, е пример в много отношения. В това число и кредото ѝ за красота: "Постоянно обръщам внимание на здравето си, уверявам се, че се храня правилно, ходя на фитнес и се вслушвам в тялото си." Когато то сигнализира, че му предстои нещо, тя се следва правило номер 1: "Когато се чувствам напрегната или стресирана, си пускам музика и тръгвам към залата или на велотур с момичетата. Движението е много важно за мен - има терапевтично въздействие!" И това се вижда по тонизираното тяло на г-жа Обама.

Франсис Макдорманд: Без грим!


На "Оскарите" 2018 г. Франсис Макдорманд бе отличена за ролята си в "Три билборда извън града". Тя се появи на церемонията в тотален разрез с традициите и стила на Холивуд - разрошена прическа и никакъв грим. Тя се обоснова така: "Имам проблеми с конформизма!" По тази причина Макдорманд не ползва услугите на стилисти и гримьори, а се носи така, както иска.

Бионсе: Колкото повече, толкова повече!

В музикалния бизнес в момента тя е кралицата. Нейните сценични облекла са легендарни, а събитията в личен план се отбелязват не по-малко пищно. Тя редовно се появява с ексцентрични прически. На сватбата на Серина Уилямс тя се появи с коса като на Рапунцел, понякога се появява със спуснати къдрици, а друг път с екстеншъни. Често си слага и синьо червило (което е сред топ тенденциите на годината). Какво можем да научим от Бионсе? Колкото повече, толкова повече, когато го носим с достойнство!

Ана Уинтур: Отпечатък!


В модния бранш има една жена, която е постоянно присъствие в списъка на "Форбс" за най-влиятелните жени в света. Разбира се става дума за Ана Уинтур - легендата на Vogue и грандама на модата. Естествено нейният външен вид е под постоянно наблюдение и се смята за водеща тенденция. Прическата, с която ще я запомним, е винаги перфектна - дължината е до брадичката, дълъг бретон, който стига до веждите и непременно идеално издухана. Нейната знакова прическа е толкова известна, че дори си има собствен канал в социалните мрежи.