Бившият модел на "Плейбой" Карън Макдугъл се извини на първата дама на САЩ за десетмесечната връзка, която твърди, че е имала с президента Тръмп. Каза, че след първия път, когато са правили секс, той предложил да й плати.

В интервю за шоуто на Андерсън Купър по Си Ен Ен, излъчено снощи, Карън Макдугъл заяви, че Тръмп се е опитал да й плати след първата им среща за секс, станала в хотел "Бевърли хилс" през 2006 г. Макдугъл каза, че двамата са имали "интимно" преживяване, а после Тръмп искал да й даде пари. Тя не знаела как до приеме това, но отказала, като му обяснила, че "не е такова момиче".

Вижте снимки на Карън >>

Прибирайки се от хотела, плакала, мислела, че вече няма да види Тръмп, но след като той й се обадил, се съгласила да излиза на срещи с него.

Говорейки за Тръмп, Макдугъл няколко пъти го описа като "много очарователен" и "мил". Тя каза, че връзкатан им продължила около десет месеца, до април 2007 г., когато тя скъсала, защото изпитвала чувство на вина. Макдугъл каза, че имала чувства към Тръмп, но връзка "я съсипвала".

Тръмп се жени за съпругата си Мелания през 2005 г., синът им Барън е роден през 2006 г. Попитана от водещия на шоуто какво би казала на Мелания Тръмп, Макдугъл каза, че би й се извинила и че ни би искала някой да постъпи така с нея.

Белият дом каза, че Тръмп отрича да е имал връзка с Макдугъл, допълват от БТА. Във вторник тя подаде иск срещу компанията собственик на таблоида "Нешънъл инкуайърър", която по думите й е платила 150 000 долара по време на предизборната кампания на Тръмп, за да има екслузивни права върху историята й, но така й не е публикувала нищо.

Сега Макдугъл иска съдът да анулира договора, твърди адвокат на Тръмп, участвал тайно в разговорите между модела и компанията собственик на таблоида "Американ мидиа инк." Компанията каза, че от 2016 г. Макдугъл е имала право да говори за връзката си, а договорът позволява на компанията да прецени дали да публикува историята й.