Певицата  разкри преди време, че че се е сдобила със силикона в гърдите си едва след като е родила. „Аз винаги съм имала голям бюст, затова разликата за мен не беше драстична”.

Пред в. Монитор тя призна пристрастието си към шопинга. "Всички знаят манията ми по скъпите дрехи и аксесоари. Купувам непрекъснато тоалети и вече  мисля, че това е болестно състояние, и затова търся хапче против шопинг", призна Мария.

Тя не може да каже колко черни рокли има в гардероба си. Към всяка има определено бижу, чанта и обувки. Не може да преброи и блузите и туниките си. Бройката на панталоните също е внушителна. Чернокосата дама предпочита кожени клинове.

"Всички мислят, че съм почитателка на високите токове, но това не е така. Имам страшно много равни обувки и в ежедневието съм с тях. Ако една жена е добре сложена, независимо колко е висока, изглежда добре и с ниски обувки", категорична е Мария, която раздава тоалетите, които не облича няколко месеца, на майка си, сестра си и приятелки.

"Смятам, че не е редно да държа неща, които не нося. По-добре да зарадвам близки хора с хубава дреха, която съм облякла само няколко пъти", споделя миньончето.

Вижте сценични тоалети на Мария >>

Какъв е стилът на Мария >>

Вижте снимки от фотосесия на Мария >>