Интоксикация от лекарства също е фактор за гибелта на 32-годишната актриса, допълват следователите. Мърфи припадна в нейната баня в дома й в престижния квартал Холивуд Хилс на 20 декември миналата година, след което почина. Тогава съпругът й британският сценарист Саймън Монджак и майката на Мърфи заявиха, че "Британи не е нарушавала приемането на предписаните лекарства и не е имала хранително разстройство."

Снимки на Британи >>

Резултатите от експертизата за смъртта на Британи Мърфи бяха потвърдени днес от говорителя Грейк Харви, който каза, че "първопричината за смъртта на Мърфи е била пневмония, с второстепенни фактори анемия, предизвикана от недостиг на желязо в организма и многократна интоксикация от лекарства."

Медикаментите, които са изиграли също роля за гибелта на актрисата, са били предписани с рецепта, добави Харви. Грейг Харви отказа да каже повече за това, какви са били точно лекарствата, приети от Мърфи, като почерта, че крайните резултати ще излязат след две седмици, когато ще има пълен доклад по случая. Опитът за контакт със семейството на починалата актриса днес е бил неуспешен.
ИЗБРАНО