Продължението се казва "Оркестър с име" и ще е с участието на повечето от любимите от първата лента имена. Отново ще можем да се насладим на отличната актьорска игра на Георги Мамалев, Катето Евро, Павел Попандов, Филип Трифонов и др. Организаторите дори вече са заснели трейлър към филма, който можете да видите тук >>

Екипът, под командването на продуцентска компания „Страйп”, ще пресътвори историята на оркестъра в наше време - 30 години по-късно. Музикантите от "оркестъра без име" отново се събират и потеглят към Октобър Фест в Мюнхен. Лентата ще бъде режисирана от Живко Ботев, по сценария на автора на някои от най-известните БГ реклами Генчо Генчев. Автор на музиката ще е талантливия Борис Карадимчев.

"Нашата цел е да възродим българското кино и да дадем на тези брилянтни актьори шанса отново да ни забавляват както само те могат. Стойностен български филм обаче се прави трудно. Затова имаме нужда от вашата подкрепа!" - споделят продуцентите на филма. Те набират средства за заснемането на лентата, снимките за която, според най-смелите им амбиции трябва да стартират през октомври. Няколко от подкрепилите ги фенове могат да спечелят роля в кинолентата, пише в сайта на филма orkestarsime.com.