"Преди Благой не ги познавах футболистите, защото не ми бяха интересни", заяви изпълнителката. "Всичко започна преди рождения му ден. Опознавахме се три месеца, като се виждахме по-скоро като приятели, които бяха влюбени."
 
Въпреки че по това време и двамата са обвързани, чувствата им били толкова силни, че те решили да рискуват и да се съберат. "Освен любовта, всичко друго при нас е пълен хаос. Надявам се, нещата все пак да се наредят", обясни още Лияна. Тя потвърди, че в момента живее с Благо в Русия и макар че все още не е получила предложение за брак, двамата са обсъждали тази тема.
 
Попфолк изпълнителката сподели още, че преди Благо е била сама 7 години, тъй като се страхувала от мъжа си, който живее в Турция. Тя се надява екс половинката й да не нарани нито нея, нито Благо, пише bliasak.bg.
 
Именно заради реалната опасност, която грози Благой, тя смята, че не е временна забежка за футболиста. По думите й той едва ли би рискувал толкова, само заради един флирт. Относно майката на детето на Благой - Христина, Лияна заяви, че хиляди пъти се е поставяла на нейно място, но че двама души не бива да са заедно единствено заради детето.

Вижте снимки на Лияна >>