Любовта между Благой Георгиев и бившата гимнастичка Христина пламва бурно от пръв поглед. Двамата са безкрайно щастливи заедно и очакват своята първородна рожба. На Бъдни вечер миналата година красивата им приказка се превръща в лош кошмар. Двадесет и пет годишната гимнастичка остава сама и бременна в момент, в който има най-голяма нужда от подкрепа и любов.
   
В очите на младата красавица личи болката от предателството на най-обичания от нея мъж. Христина разкрива, че не е паднала духом и се е преборила със собствените си страхове, за да остане силна заради дъщеричката си. Именно малката Йоана е причината майка й да проговори, за да не я попита някой ден защо е пазила в себе си всичката тази болка, защо е мълчала.

Тя опровергава слуховете, че е искала да „върже” Благо с дете, напротив – детето им е планирано и желано. Хриси сама взима трудното решение да го напусне, „просто си събира багажа...” и отива да живее при родителите си.

Христина вече се чувства силна заради дъщеря си и когато се обърне назад си казва: „Браво! Успях!”. Въпреки това тя споделя пред списанието, че е самотна майка и, че винаги в семейството й ще липсва онази така незаменимата за малката Йоана бащина фигура.

Новите снимки на Хриси >>

Вижте снимки на Благой и Христина >>

Вижте снимки на Лияна >>

Лияна: Детето на Благой ще е щастливо с такъв татко