За разлика от Славена, която призна, че е жертва на психически тормоз от страна на пайнерката, Ив не е била заплашвана от певицата.

Въпреки че брадърката призна, че не е добре запозната със скандала Соня Немска-Денислав-Славена, Иванина не се учудва от sms-ите, които изпълнителката е пращала на колежката си. „Честно казано не съм съвсем наясно със скандала. Но не би ме учудило, ако Соня го е направила. Според мен тя има психически проблем“, обясни пред bliasak.bg Иванина.

Ив успя да се прочуе не само с изкуствените си гърди, които постоянно показваше в риалитито, а и с факта, че заби гаджето на пайнерката – Денислав.  Въпреки че шуменецът по всякакъв начин се опитваше да обяснява, че го прави само и единствено заради шоуто, всички зрители, в това число и певицата Соня Немска, разбраха, че целувките и закачките между него и брадърката не са наужким.

Певицата влезе в Къщата на Big Brother, носейки на конкурентката си шампоан, с който „да си измие мазната коса“. Освен това Соня не спря да вика „Иванина е боклук“ на финала на риалитито.

Вижте Иванина като брюнетка и като блондинка >>

Наскоро друга бивша изгора на Денислав - плеймейтката Светлана сподели, че Соня Немска има сериозни проблеми.

Вижте снимки на Соня Немска и Светлана >>

Вижте снимки на Денислав и Соня Немска >>